BIOSLIMMING PARIS

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulitis minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Als jouw antwoord "Ja" is dan is de Bioslimming jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend. Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap behandeling en heeft jaar na jaar awards gewonnen voor beste anti-cellulitis behandeling, beste contouring behandeling en beste thuis programma. Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: Het is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en last van cellulite of striae.

Bioslimming behandeling

Voordat je aan je eerste behandeling begint, wordt er een foto van je gemaakt. Na de behandeling wordt dat nog een keer gedaan: zo zie je in een oogopslag hoe mooi het verschil is.

Stap 1 Aanbrengen : We brengen twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes deze wordt tot onder de borsten goed in gemasseerd en wordt je bedekt met een dun laagje folie. U zult het nu op de behandelde zones wat warmer krijgen.

Stap 2 Ontspanning : De 30-40 minuten erna lig je ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk.
Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het lekker warm aan.

Stap 3 Behandeling : Na de rustperiode wordt de koude gel met een stevige bindweefselmassage aangebracht. De werkstoffen werken nog ongeveer 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten.

Warm- en koud stimulatie : De laatste stap van de pakking bestaat uit een gel die ijs- en ijskoud wordt op je huid, nadat hij eerst heerlijk was verwarmd. Die ijskoude pakking zorgt voor de ultieme stimulatie van je celstofwisseling. Gelukkig duurt die sensatie maar tien minuten, maar het effect werkt nog zeker 12 uur door. Belangrijk is om erna ook niet te douchen. Je laat de stoffen de volgende twaalf uur mooi verder inwerken. 

De hoge concentratie van cafeïne 

Bioslimming heeft een hoge concentratie van cafeïne. De cafeïne heeft een sterk stimulerend effect op de stofwisseling, versnelt de bloedcirculatie en versnelt de vetverbranding. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algen extracten die in de Bioslimming formules worden gebruikt. Beiden thermisch effecten (warm en koud) en actieve ingrediënten Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermische componenten: warm en koud! Op deze wijze wordt de behandeling nog intensiever. Dit betekent dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de plaatselijke doorbloeding verhoogt en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. Bioslimming geeft de huid de souplesse en wetenschappelijk bewijs. Bioslimming is de enige bodywrap waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt na de eerste behandeling!

De oplossing voor cellulite

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulite :

  • het collageen
  • verminderen van vet (ophopingen)
  • verbetering van de bloedcirculatie

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door de warme component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. Deze crème en gel breken de vetten af en verzachten de huid. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulite zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! Bioslimming geeft de huid een gladdere structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulite zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen.

Etherische oliën en plantenextracten

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen.