Review

Wat vond u van onze behandeling?

Reactie plaatsen

Reacties

Amber de Maar
6 dagen geleden

Ik heb een pakket cupping gedaan van 7 behandelingen. Ik zag na de derde behandeling al zichtbaar veel verschil. Naast dat de behandeling goed uitgevoerd is, wordt er ondertussen gekeken wat er nodig is en of het nog goed gaat. Alle drie dames zijn heel begripvol en denken goed mee. Heel tevreden!

Lisan
een maand geleden

Fijne communicatie, duidelijke uitleg en adviezen. Mooie praktijk

Janneke
2 maanden geleden

Erg vriendelijk, lekker aan de klets goede tips mee gekregen en de cupping behandeling viel heel erg mee.

Rini
2 maanden geleden

Alles zag er prima uit. Ik werd plezierig behandeld. Ik moet nog wel even ‘verwerken’ wat ik van de cupping behandeling vind (het is een redelijk hardhandige methode). Maar dat staat los van hoe het verder ging. En ik kom sowieso nog een tweede keer.

Jolanda
2 maanden geleden

Je voelt je al thuis bij binnenkomst. Behandeling was erg fijn. Rustgevend en heb nu minder zere spieren. Bedankt lieve dames.

Shanta
2 maanden geleden

Super mooie salon en goed bereikbaar met ruime parkeerplaats. Duidelijke uitleg gehad en fijne behandeling gehad.

.
3 maanden geleden

Nu een aantal keren de emshape gedaan voor de bekkenbodem. Voor mij de oplossing na 4 zwangerschappen. Doordat mijn basis nu sterker is heb ik minder last van mijn schouders. Ook kan ik weer met zelfvertrouwen aan alle activiteiten meedoen bij de sport en spellen met de kinderen , springen dansen en voetballen.

Marloes
3 maanden geleden

Ik heb cupping laten doen voor mijn hals en gezicht. Wat een goed resultaat. Mijn contouren van het gezicht zijn verbeterd. Kaaklijn is veel strakker, en lijnen in de hals zijn verminderd. Ik krijg positieve reacties uit mijn omgeving , duidelijk zichtbaar verschil.

Diana Goeken
6 maanden geleden

Ik was aangenaam verrast hoe goed deze behandeling mij hielp bij de pijnverlichting bij mijn fibromyalgie .

Kyra
7 maanden geleden

Fillers laten doen, super mooi resultaat. Mooi natuurlijke vollere lippen gekregen. De behandeling verliep mooi en werd rustig geholpen. Supere aardige mensen en wou ook de tijd nemen. Tussen door vroeg ze of het mooi was en of ik het nog anders wil. Super blij mee!!