DIODE ICE LASER 4 WAVE MASTER 

Laser ontharing voor vrouwen en mannen! Laserontharing is een effectieve en pijnloze behandeling tegen ongewenste haargroei. In gemiddeld 5 - 7 behandelingen wordt 98% van het haar permanent verwijderd. In onze salon werken wij met de geavanceerde Diode Ice Laser 4 wave master is momenteel de allernieuwste op de markt.

Waarom kiezen voor de Diode Ice Lasser 4 wave master

 • Veilig voor de huid
 • Optimaal resultaat op elke huidtype (licht en donker)
 • Huidoneffenheden verdwijnen en de huid wordt zeer zijdezacht
 • De gekoelde kop tot -16c graden zorgt voor een pijnloze ervaring
 • Geen bijwerkingen
 • Zichtbare resultaten 1 a 2 weken na de behandeling
 • Behandelingen kunnen het hele jaar worden uitgevoerd
 • 98 % definitieve haarverwijdering
 • 100 % veilig, FDA - CE120 goedgekeurd
 • Een snelheid van 10 shots per seconde

Voor wie is deze behandeling geschikt

Laser ontharing kan voor iedereen. Zowel lichte als donkere huidtypes kunnen een optimaal resultaat verwachten. Het beste resultaat heb je met dikke, sterke en donkere haren. Dunne haartjes met weinig pigment zijn moeilijker te behandelen, omdat de laser op het pigment van de haarfollikel werkt. In tegenstelling tot vele traditionele behandelingen die alleen donkere haren verwijderen, onthaart de Diode Ice Laser 4 Wave master ook rode, blonde en vlassige haren. Grijze haren bevatten geen pigment en kunnen niet behandeld worden. Dankzij de goede en veilige resultaten is de Diode Ice Laser 4 Wave master hard op weg om de bekendste technologie wereldwijd te worden.

Hoe werkt de Diode Ice Laser 4 wave master

De Diode Ice Laser 4 wave master werkt op een golflengte van 755nm, 808nm, 1064nm en 940 nm (nieuw). Deze 4 verschillende golflengtes komen tegelijkertijd uit om in de verschillende haardieptes te werken. En om een permanent bereik voor permanente ontharing te verkrijgen. De energie (808nm) die vrij komt uit Diode Ice Laser 4 wave master wordt veilig naar de haarwortel geleid. De lichtstraal warmt het haarzakje op waardoor de melanine in het haar en de haarfollikel wordt geabsorbeerd. Hierdoor wordt het haarzakje kapot gemaakt, waardoor deze na ca. 2 weken verdwijnt. Op de plek van het kapotgemaakte haarzakje kan geen nieuw haarzakje meer ontstaan, omdat niet elke haar in dezelfde fase zit (er is een groei-, slaap- en overgangsfase). Hierdoor kun je een gebied nooit in een behandeling compleet ontharen. Je bereikt namelijk alleen de haren die zich in de groeifase bevinden. Wanneer de kortstondige afgifte van warmte tot diep in het haar-pigment doordringt, zorgt de uiterst gekoelde kop ervoor dat de huid goed beschermt blijft.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig

Haren hebben 3 groeifases : groeifase, overgangsfase en rustfase. De Diode Ice Laser 4 wave master verstoort het groeipatroon in de groeifase. Aangezien niet alle haren zich gelijktijdig in deze fase bevinden zijn er meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt af van het haar- en huidtype. Gemiddeld zijn er 5-7 behandelingen nodig.  

Welk resultaat mag u verwachten

Tot 98% permanente haarverwijdering. Het nodige aantal behandelingen voor deze resultaten is afhankelijk van het haar en huidtype, lichaamsgebied en hoeveelheid haargroei. Heeft u een veranderende hormonale fase, dan zijn er mogelijk meer behandelingen nodig. Dit is een natuurlijk proces waar de laserbehandeling niets aan kan doen. Nieuwe hormonale haren kunnen door de jaren heen tevoorschijn komen. Hiervoor wordt een onderhoudsbeurt aangeraden.

Voor, na en tijdens de behandeling

Voor een meest effectieve behandeling is het aangeraden de zone 2 weken voor de behandeling niet bloot te stellen aan uv zonlicht. Na ongeveer een week mag de huid weer worden blootgesteld aan zon of zonnebank. Dit om pigmentvlekken of zonneallergie te voorkomen. Bedek de behandelde zone een week na de behandeling met kleding of smeer een zonnefactor. Zes weken van tevoren niet meer epileren of waxen ; scheren mag wel. 2 weken van tevoren stoppen met het gebruik van bruinversneller of zelfbruiners. De te behandelen zone wordt een dag van te voren nat geschoren door de klant zelf.

Tijdens de behandeling wordt er een gel aangebracht voor een goede geleiding. Zowel klant als behandelaar draagt uit voorzorg een laserbril ter bescherming van de ogen. De duur van de behandeling hangt af van de zone (bovenlip ca 2 min tot benen ca 20 min).

Na de behandeling kan de huid licht gevoelig en rood worden. Dit is een kortstondige reactie die wordt veroorzaakt door de hitte die de laser aan de haarfollikel los laat.

Contra indicaties

 • Acute huid acne
 • Zwangerschap
 • Pacemaker
 • Metalen in of net onder de te behandelen huidzone
 • Pinnen of schroeven in gewrichten en botten
 • Gebruik van bepaalde medicatie die lichtgevoelig zijn (antibiotica)
 • Overgevoeligheid van de huid na bestraling tegen kanker
 • Inname van zware vitamine A preparaten (roaccutane en cortisone)
 • Verse littekens van operaties (na 2 maanden kan het wel) 
 • Personen met chronische herpes (enkel bij behandeling van bovenlip en kin) dienen 1 week van tevoren een preventieve crème te gebruiken
 • Na een chemische of zuur peeling, medische dermabrasie, CO2-laser, e.d. minstens 6 maanden wachten om deze zone te behandelen

Is het veilig?

De Diode Ice Laser 4 wave master is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid. Klinische studies tonen aan dat de Diode Ice Laser 4 wave master als 'enige' ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration) de term 'definitieve haarverwijdering' mag dragen. De laserinstellingen zijn heel nauwkeurig ingesteld om de juiste diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De gekoelde kop koelt de huid gedurende de volledige behandeling af waardoor beschadiging van de huid geen kans maakt. De diodelaser van 'Own Your Beauty Goor' is zeer doeltreffend.