Wie zijn wij

Wij Andrea en Sabine, 2 enthousiaste dames, die totaal op kunnen gaan in de wereld van 'beauty'. In het dagelijks leven runnen we beide een gezin samen met onze mannen, 2 prachtige dochters en trouwe viervoeters. Daarnaast zijn we beide  al jaren werkzaam in de beauty branche. 

Kriebels

Al geruime tijd kriebelde het gevoel, om wat voor onszelf te gaan beginnen. Hoe fijn zou het zijn, wanneer we mensen kunnen helpen met onzekerheden, en mensen kunnen voorzien van een extra dosis zelfvertrouwen. Vanuit daar gingen wij verder, een zoektocht naar behandelingen die bij onze missie past, de beste apparatuur en de juiste opleidingen. Langzaam maar zeker kwam daar Own Your Beauty Goor tevoorschijn.

Ons doel

'Own Your Beauty Goor' staat voor :

PROFESSIONALITEIT, VERTROUWEN, ANONIMITEIT

EN VEEL AANDACHT VOOR DE KLANT

Wij vinden het bijzonder belangrijk, dat mensen zich op hun gemak voelen. Iedere klant heeft zijn of haar eigen verhaal. En wij zouden het geweldig vinden, wanneer we een ieder met meer zelfvertrouwen naar buiten laten gaan. Pas dan is onze missie geslaagd.


Mede door ons prachtige huiselijk ingerichte pand, en de ruime privé parkeerplaatsen, zal iedere klant zich op zijn gemak voelen. Eenmaal bij ons binnen, word u van harte welkom geheten, door de receptioniste, en voorzien van een lekkere kop koffie of thee. Vanuit daar, komt u bij ons in de behandelkamer, samen kijken waar we u mee kunnen helpen.


Heeft u vragen? Maak een afspraak via onze online contactformulier, via info@ownyourbeautygoor.nl of bel met 06 452 54 587.

Liefs, Sabine en Andrea 

Contactgegevens

Own Your Beauty Goor
Grotestraat 24
7471 BP Goor
Tel : 06 452 54 587 
E-mail : info@ownyourbeautygoor.nl
KVK : 86043773

Openingstijden

Om alle rust tijdens de behandelingen te hebben en de privacy van alle klanten te waarborgen, werken wij uitsluitend op afspraak. Voor vragen en het maken van een afspraak, staan wij u graag telefonisch te woord, of via onze andere kanalen als de website, Facebook en Instagram.