FILLERS

Volle, zachte lippen zijn nooit een slechte zaak. Behandeling door Own Your Beauty Goor zullen uw lippen er subtiel en natuurlijker uit laten zien. Naast vollere lippen, kunnen wij met onze fillers ook rimpels opvullen zonder van het natuurlijke effect af te stappen. Doordat de spieren niet 'lam' gelegd worden zoals bij botox, blijft uw eigen natuurlijke uitstraling compleet behouden.

3D Filler Pen

Wij hebben een unieke filler met een drievoudige werking. 100% veilig en biologisch speciaal ontwikkeld door "Laboratorium". Dit nieuwste product is uniek omdat het de lippen zowel voller als hydrateert en lijntjes rond de mond gladstrijkt. Het resultaat is een gladder en voller paar lippen die er niet drastisch anders uitzien dan de pruilmond waarmee je bent geboren alleen weelderiger. De geheime bestanddelen is de VYCROSS-technologie, die vocht aantrekt en vasthoudt dankzij speciale niveaus van HA (hyaluronzuur).

Als er een gebied op uw lippen is waarop u de volheid wilt richten laat het voor de behandeling weten. Er is geen one-size-fits-all benadering van lipinjecties. U kunt de bovenlip en/of de onderlip vullen of u kunt de filler in het middengebied richten. Een ervaren injector weet precies hoe ze lipfillerbehandelingen moeten uitvoeren, zodat de lippen symmetrisch en natuurlijk ogend zijn. Na de behandeling is massage niet nodig. Na de behandeling ontstaan er geen bultjes en blauwe plekken. Bij het opvullen van rimpels, geldt het zelfde principe: Wij kijken samen met u waar opvulling nodig is.

Behandeling

Ondanks de fabeltjes die u misschien heeft gehoord, zullen uw lippen niet slap worden als u op een gegeven moment geen lipinjecties meer wil. Uw lippen zullen weer normaal worden als u stopt met injecteren. Uw oorspronkelijke lippen zullen niet zakken nadat de injecties vervagen. Ook goed nieuws : het hyaluronzuur dat met filler in je lippen wordt geïnjecteerd, genereert nog meer HA-productie op de plaats waar het wordt geïnjecteerd. Dit betekent dat uw lippen mogelijk voller blijven door eerdere injecties en heeft u bij een herhaling slechts 50% filler nodig. U kunt tijdens uw lunchpauze of na het werk een afspraak maken voor lipinjecties en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u achteraf een papieren zak over uw hoofd moet doen. Er is geen downtime met lipfiller behandelingen bij Own Your Beauty Goor. De behandeling zelf duurt slechts ongeveer 15 minuten. De te behandelende plek, wordt plaatselijk verdoofd met een verdoving crème, zodat u er bijna geen hinder van heeft.

Professionaliteit

Wij weten precies hoe we de filler behandelingen professioneel moet uitvoeren, zodat de lippen symmetrisch en natuurlijk ogend zijn. Ga voor uw pijnloze lip injecties zonder downtime naar Own Your Beauty Goor aan de Grotestraat 24 te Goor. Een plek waar met veel ervaring de filler bij u wordt geplaatst.

Resultaten

Na uw afspraak kunt u gewoon doorgaan en heeft u geen last van blauwe plekken of zwellingen bultjes. U zult onmiddellijk voldoening krijgen. U zult de resultaten onmiddellijk zien. Fillers in lippen en rimpels gaan niet eeuwig mee, Own Your Beauty Goor fillers gaan ongeveer 6 tot 12 maanden mee. Het lichaam van sommige mensen metaboliseert het vulmiddel sneller, terwijl het bij anderen langer kan duren.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling minstens een week geen sauna, zonnebank of intensief zonnen. En 48 uur niet intensief sporten. Na de behandeling geen warme drankjes of voedsel gedurende 4 uurtjes, geen lippenstift of lipverzorging tot de volgende dag en 24 uur lang niet zoenen. Een vervolgbehandeling is mogelijk na 4 weken.